Nummer ett av Golfsveriges nya medlemstidning Golfa! har just landat i din brevlåda. Ett magasin där vi skriver om värden i golfen mer än nyheter från golfvärlden. Vi ger dig nya perspektiv, nyfikna vinklar och intervjupersoner som inte alltid förknippas med golf.
Axplock ur nummer ett
Här är några exempel på vad du kan läsa om i premiärnumret:

En av Sveriges mest framgångsrika komiker pratar allvar om hur golfen och klubbens verksamhet blev en viktig del i familjens sammanhållning.
Den populära tv-programledaren är känd från en sport med större bollar. Men det började med ett äventyr som golftränare på Mallorca och bra klipp i drivern. Golfen satte också fart på tv-karriären. Så hur hinner hen med golf nu med mängder av jobbuppdrag och små barn?
Storytelling – ett modeord i tiden. Här möter du den lovande golfjunioren som lämnade proffsatsningen och byggde en affärsverksamhet på berättelser. En framgångssaga om ni så vill. Men vad vill den här entreprenören berätta om golfen idag och i framtiden?
Vilken är Sveriges vanligaste golfklubb? Vi har hälsat på den statistiska medianklubben Mora GK. Bakom siffrorna döljer sig många ideella krafter, välriktade juniorsatsningar och en stark tro på framtiden.

Undersköterskan hade aldrig satt sin fot på en golfbana. Nu är är hon banchef på Lysekil Holma Golfklubb och expert på allt från gödsling och bevattning till vertikalskärning.
Krögaren från Fiskebäckskil är eldsjälen bakom Skaftö Open, en maxad tävling på LET Access, den europeiska golftouren för damer.
Hur kan golfbanor bli roligare för fler? På 1970-talet spelades golf på banor skapade av män för män. Män styrde överallt – de både jobbade på banan, och ritade den. Då tänkte man inte alls på nybörjare, juniorer eller damer. Den inställningen har ändrats, men det går att göra mer!
Flerfaldiga EM-guldmedaljören och nyblivna proffset berättar om jakten på den där perfekta bollträffen som vi alla vill åt.
De nya reglerna som skulle göra spelet snabbare och enklare – blev det så? Spelare och experter ger sin syn.
Världshandicapsystemet. Vad är nytt, hur registrerar man sina ronder och vilka ronder räknas, egentligen? Vi reder ut frågetecknen.